'JE MOET IN JE KRACHT GAAN STAAN'.


Het is een veel gehoord zinnetje wat we vaak naar elkaar uitspreken. Dit zinnetje draagt waarheid. Datzelfde zinnetje kan ook een trigger vormen wanneer je nog niet goed weet hoe je precies in die kracht moet gaan staan.


Wat betekent het nou eigenlijk ‘in je kracht staan’?


Ik hou het even dicht bij mezelf.


Mijn eigen kracht heb ik leren voelen door te herkennen, erkennen en vooral te accepteren wat een mooi mens ik eigenlijk ben. Ik heb leren zien dat het kind dat ik was eigenlijk nooit in de 3d wereld heeft kunnen bestaan en het daarom zo lastig had. Er waren gaten en rafels in het jasje van mijn innerlijk kind ontstaan.


Ik ben rusteloos op zoek gegaan naar de rode draad waarom ik mijn eigen kracht aan de kant had gezet. Van die draad heb ik een grote bol gemaakt. En ik heb alle gaten en rafels hersteld met diezelfde prachtige draad!


Ik heb dat kind opnieuw bestaansrecht gegeven door haar de bouwstenen van vertrouwen, liefde en vreugde terug te geven. Daarmee kon ze ook haar aura krachtiger maken en zichzelf begrenzen.


Dat kind in mij had haar prachtige bewustzijn veilig, heel hoog in haar aura opgeborgen. Dat maakt moe want dan ben je uit verbinding. Het maakt ook onzeker, want je kan niet het leven leiden wat je in je voelt als waarheid. Je gaat je aanpassen. Je gaat buiten je zelf … … .


Door mijn innerlijk kind te vertellen dat het begrijpelijk was dat zij zich een vreemde voelde op aarde en waardoor dat kwam, gaf ik haar rust en gronding. De liefde kon weer stromen. Er was niks mis met dat kind al vonden anderen van wel!


Omdat anderen mij een raar kind vonden ben ik bang van mezelf geworden en heb mijn kracht uit handen gegeven. Voor mij was het een overlevingsstrategie om mijn kracht niet te laten zien.


Het kind in mij leefde op een andere frequentie dan 3d. Er was nog niemand die mij bij de hand kon nemen om me dit uit te leggen. En dat moet ik dus zelf doen! Toen kwam mijn kracht stap voor stap terug!


Mijn kracht kan ik nu heel mooi voelen.


Kracht heeft alles te maken met herinneren wie je wezenlijk bent en

dit belichamen. Dus dit gaan leven. Dit is je authentieke kracht!


Dit kun je doen door de bouwstenen van je ware geboorterecht aan je zelf terug te geven. jezelf terug herkennen!


Velen van ons hebben het zwaar gehad in 3d, in de oude matrix.

We leefden eigenlijk constant al op een andere, hogere frequentie.

Hierdoor was het soms echt een gevecht.

Vergeet niet dat we veel hebben open gebroken waardoor het nu makkelijker is geworden voor hen die na ons komen. Dit vroeg enorm veel kracht. Dus zie je? Je had die kracht gewoon!!


In je kracht komen gaat om je zelf je geboorterecht terug te geven.,

Jezelf te herkennen in je schoonheid, je grootsheid in je hoger potentieel.

Ieder op zijn of haar eigen manier.

Dit vraagt de hoogst mogelijke zelfzorg, zelfrespect en liefde.

Het is geen kattepies.


Je kunt slechts in je kracht komen door op weg te zijn om het wonder dat je als mens bent te durven aanschouwen en dit te bekrachtigen! Dat noem ik meesterschap. En om dat wonder dat je bent, daarom heen, zitten aankoeksels die niet van jou zijn! En die mogen er af!


Dat zijn de rafels en de gaatjes in je jas. Noem ze onzekerheid of stukjes angst. Misschien niet eens meer voor de schaduw, maar meer voor het eigen licht!

Om je eigen licht te zien, heb je soms sterkere benen nodig dan om je schaduw te zien.


Wanneer je nog niet in je kracht kan staan, zit er logischer wijs nog een stukje controle. Dat is geen vies woord en daar is niks mis mee. Het kan zelfs een veiligheidsklep zijn. Jouw eigen licht mag zich rustig open baren! In jouw tijd en tempo.


Nog niet in je kracht kunnen staan heeft een reden en vraagt om liefdevolle zelfwerkzaamheid in het gaan van een proces van opnieuw te herkennen wie je altijd al was. Dat prachtige mens waarmee je eerst de verbinding moest verbreken om te overleven. Dit om nu die verbinding opnieuw te gaan herstellen in volle glorie! Van overleven naar LEVEN!


Dus neem de tijd om terug in jouw kracht te komen. Die is niet weg. Echter je had een reden om er uit te gaan. Dat was mogelijk veiliger op dat moment. Je bent je kracht nu terug aan het pakken. Ik ook. Steeds dieper.


Alles echt in jouw tijd en tempo en niet omdat iemand dat tegen je zegt dat je dat moet doen. Dat kan niet zomaar. Het is een proces dat ultieme zachtheid voor jezelf vraagt. En het heeft handvaten nodig!!!


Je bent het al aan het doen namelijk!!


Vallend en opstaand in een steeds hogere dosis van zelf respect en zelf liefde.


Niemand buiten jou kent jouw weg.


Onthoud dat je al in je eigen meesterschap staat! Door stap voor stap voort te gaan in jouw proces pak je jouw kracht gewoon terug!


Meesterschap is geen doel in de toekomst, echter het betekent jouw weg gaan in het terug herkennen van jouw prachtig potentieel! En dit dan dwars door alle aankoeksels heen!


Zeg het maar tegen jezelf: “IK STA IN MIJN MEESTERSCHAP DOOR MIJN WEG TE GAAN!” Dat geeft kracht!!!


7 maart 2023

Jolanda van Dalen.