HOE DRAAG IK MIJN STEENTJE BIJ?

Dat is veel simpeler dan ik altijd dacht.

Ik hoef geen grote werken te verrichten.

Het ligt allemaal in de eenvoud. Altijd al.

Het begint bij de herkenning, erkenning en vooral de acceptatie van het mooie eigen proces dat ik doormaak. En dit dan elke dag opnieuw.

Het gaat om deprogrammeren.

Het met de ogen van de liefde naar mezelf kunnen kijken en durven waarnemen dat ik prachtige stappen zet. Dat ik een mooi mens ben! En dus niet meer kijken vanuit zelf afwijzing.

Het gaat niet om het doel, maar om de weg daarnaartoe.

Iedere stap die ik in mijn groeiproces zet is er eentje en wil gezien worden.

Dus waar het allemaal begint is herkennen dat ik goed bezig ben, al verdrink ik soms in mijn eigen emoties en wil ik sneller. Het gaat om dankbaarheid voor wie ik ben en waarmee ik bezig ben.

Ik zie zoveel mensen die de weg kwijtraken nu omdat ze over het hoofd zien dat het proces waar ze doorheen gaan precies is waar het nu omgaat! Persoonlijke evolutie is de belangrijkste sleutel naar collectieve evolutie!

Vanuit ons ‘kleine ikje’, dus vanuit ons ego, willen we soms te snel. Neem wat gas terug, je gaat snel genoeg! Vertrouw je proces. Je ligt precies op schema. Alles gebeurt werkelijk op jouw eigen goddelijke timing. Je bent ieder moment, dag en nacht verbonden met jouw eigen goddelijk plan! Je gaat goed.

Laat de spanning los dat je sneller moet. Laat spanning los dat je iets moet doen voor de aarde. Fluit jezelf liefdevol terug uit de valkuilen van het ego. Je hoeft helemaal niks te doen. Je bent zelf de sleutel van waaruit precies alles gebeurt wat nodig is!! Het gaan van jouw bewustwordingsweg is het enige waar het om gaat. Dat vraagt natuurlijk wel engagement! De bereid om die te willen gaan.

Je bent GENOEG! Ga heel simpel jouw weg. Precies zo werk je aan het openen van je prachtige hart. Zo leer je het steeds verder en langer open te houden. Daar ligt het. En het enige wat dit nodig heeft is verstilling, zodat je ook en vooral de vreugde durft te gaan voelen! Vreugde is een van de krachtigste gevoelens die we tot onze beschikking hebben. We kunnen ervan uit manifesteren! Vreugde verbind je terug met je innerlijk kind.

Het leren leven vanuit ons hart is het belangrijkste thema van de evolutie van dit moment. En daar krijg je pakweg 2500 jaar de tijd voor in het tijdperk van Aquarius! Dus relax, haha!

Wanneer jij een stap zet in erkenning van jezelf, dus voor zelfliefde kies, gaat dit als een twinkelende, fonkelende lichtvonk naar het fluïdum van het leven toe.  Dit is pure transformatie en precies hierdoor krijgt een ander mens, misschien wel ergens aan de andere kant van deze planeet, ineens het gevoel van een stukje meer eigen waarde en durft ook een nieuwe stap te zetten.

Weet je, de hele goddelijke blauwdruk ligt in je prachtig DNA klaar. Alles is er al.  Je mag het ONT-WIKKELEN.  Daar ligt het!

Het gaat nu slechts om een nieuwe stap van ZELF LIEFDE! Durf je te zien dat het juist je eigen proces is (al word je er soms krankzinnig van) dat je verder draagt naar collectieve heling? Naar opgang van het leven?

Dus lief, mooi, fantastisch en geniaal mens, zeg regelmatig even tegen jezelf: “IK DOE HET GOED. IK BEN GOED BEZIG”.  Dit is waar het om gaat. Er wordt niks van je ge-eist. Het gaat om aanwezig zijn in dit tijdsgewricht, hier op deze prachtige planeet. En in alles de liefde terug te herkennen.

Wanneer je met liefdevolle stem, in dankbaarheid, hardop tegen jezelf spreekt, activeer je ook nog eens je eigen prachtig DNA. Ja, dat is inmiddels ook alweer bewezen!

Er is eigenlijk geen ander doel dan wat we aan het doen zijn met elkaar.  Belichten wat in ons hoger potentieel, ons DNA klaarligt.

Je bent genoeg. Je mag echt loslaten dat je grote werken moet doen. Als je eens wist wat je elke dag opnieuw doet voor het leven door jouw weg te gaan.

Zelfheling en opstanding in jouw multidimensionaal bewustzijn is de krachtigste vorm van collectieve heling en evolutie. Werkelijk iedere stap die jij in jouw eigen proces zet, wordt door het leven gezien. Sterker nog, hierdoor komen er stralende vonkjes van transformatie het leven binnen. En zo ontstaat heling! Voor je buurvrouw, voor de dokter, voor de groenteboer, voor je geliefde, voor je zoon of dochter, voor de politicus, voor het leven. Ook voor degene die nog kiest om vanuit de schaduw te opereren, vanuit de eigen innerlijke cabal!  En zo dus voor Moeder Aarde!

In jou ligt het grote plan van leven klaar. Transformeer liefdevol en teder binnen jouw bewustzijn en doe dit in jouw tijd en tempo en laat het ook iedere keer weer diep los. Geef je over aan het prachtig goddelijk plan dat in jou klaarligt en zich dan stukje bij beetje kan openbaren volgens de kosmische ordening.

De wonderen voltrekken zich als vanzelf wanneer wij ons kleine ikje loslaten en op het ‘hogere’ ikje  kiezen te vertrouwen.

Het leven laat zich niet vernietigen. Nee, niet in dit nieuwe tijdsgewricht.  Het leven is aan een grootse opgang begonnen.

Het Aquarius tijdperk stuwt ons naar de meest geniale les van deze tijd: ZELF LIEFDE. Dit is werkelijk de sleutel tot zelf bevrijding.

Verbind je vanuit jouw hogere wil, met het prachtig goddelijk plan van leven dat in jou klaarligt. Geef je over aan je prachtige hoger zelven (ja, we hebben er meer) en laat ieder verlangen op een bepaalde uitkomst los.  Laat het grote plan zich ontvouwen. We zullen versteld staan van wat er zich kiest te manifesteren. Juist wanneer we loslaten gebeurt het! Vanuit pure vreugde.

De grote grap is dat we eigenlijk continue ons steentje bijdragen aan de opgang van het leven, zonder het te beseffen. Als we dit door krijgen, kan het water van Aquarius nog sneller over de planeet gaan stromen. Dan wordt alles door onze hernieuwde eigenwaarde terug aangeraakt door de liefde. We zijn het echt aan het doen. Echter het mag nu belichaamd worden.

In liefde met jou verbonden in deze bijzondere tijd!

16 april 2020

Vernieuwd op 15 februari 2022

Jolanda van Dalen

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina