Uitgelicht: ormus groen.

Ormus is een hoogfrequent mono-atomair voedingssupplement, c.q. healingtool, op basis van o.a. hoogwaardige, zuivere zouten met toegevoegde energie-frequenties.

Er ligt een intens liefdevolle mystieke samenhang besloten tussen alle ormus soorten van Healing Ormus Power onderling en ze raken allemaal een unieke laag van je bewustzijn aan. Alle soorten dragen een eigen codering die jou en mij uitnodigen steeds dieper onze heelheid te omarmen en terug thuis te komen in de oerbron.

Dat maakt het soms lastig om te kiezen welke ormus je op een bepaald moment nodig hebt in je groei proces. Daarom volgt hier iets meer informatie over ormus groen.

Ormus groen draagt een prachtig potentieel om een volgende laag van zelfliefde te openen. Het helpt ons om de kracht van de liefde terug te herinneren.  Dit kan heel intens zijn en het vraagt sterke benen om die diepte, die volheid, van de liefde te kunnen dragen. Het kan bijna net zo ingrijpend zijn als dat we schaduwstukjes van ons zelf ervaren.

Deze ormus brengt onderscheid waar je jezelf krachtiger mag leren begrenzen, dus je eigen  ruimte weer verder in mag nemen. En helpt je om dit ook te doen! Van hieruit wordt het veiliger om je weer dieper te verbinden met je eigen, mooie hart.

Ormus groen bevat onder andere een zeer subtiele, liefdevolle essence van de Nefertiti frequenties. Deze zetten een zeer verfijnde verzachting aan van oude pijnstukjes die vast zitten op het hart. Deze gaan smelten en kunnen in het bewustzijn komen om liefdevol geheeld te worden.

Er zit ook Moldaviet elixer in deze ormus wat helder wil maken wat jouw geschenk voor deze aarde is. Het kan aanzetten tot  heldere dromen.

Ormus Groen is een prachtige ormus voor dit moment voor een tedere opening van het hart. Van hieruit wordt de verbinding, de uitlijning met de pijnappelklier bekrachtigd. Dus zeer ondersteunend nu bij de shift naar 5D!

Mijn persoonlijke ervaring is dat ormus groen heel mooi te combineren is met de ormus blauw.

Deze ORMUS GROEN bevat:

  • Onder andere bamboe zout.
  • Zuivere etherische olie van de witte lotus absolue.
  • Moldaviet edelsteen elixer.
  • Nefertiti essence.
  • Imprint 528 Hertz.
  • Imprint van hoogfrequent shungit water (ontgift en neutraliseert disharmonie. Shungit is een mineraal).

Jolanda van Dalen.

Distributeur Healing Ormus Power

8 oktober 2021

Meest recente reacties

17.11 | 08:52

Och, Winfried. Je bericht komt precies op een moment waarop ik het kan gebruiken. Divine timing. Diep dank je wel, ander mooi mens! Heel blij mee! Liefss

17.11 | 07:56

Wat een mooie website heb je weer, passend bij een mooi mens ❤️✨🙏

18.10 | 07:54

Hoi Kel, mijn voorstel zou zijn om met de ROZE te beginnen. Bouwt eerst een veld van zelfliefde in onszelf op! En dan kan je een liefdevolle, krachtige nieuwe stap gaan zetten. Liefdevolle groet!

17.10 | 20:16

Ik heb geen idee met welke Ormus ik kan beginnen. Door 2 vaccinaties + energetische uitlijning + entiteit in huis waar ik logeer…; ik sense ‘paranoia’, welke Ormus om mee te starten?

Deel deze pagina