Zongerijpte groente en fruit!


Ik was al een tijdje op zoek naar hoe ik mijn voedingspatroon op een hoger plan kon brengen. Dat kwam vooral omdat ik nog steeds energie dippen had en toch nog steeds naar een koekje of een stukje chocola snaaide. Iets voelde nog niet balans.


Ook bemerkte ik bij mezelf dat ik bij bepaalde supplementen die ik nam een soort weerstand begon te voelen. Vooral dus bij degene die niet echt natuurlijk waren, zoals mijn calcium, vitamine D en C.


Het gaf me eerlijk gezegd een idee van een soort ‘big pharma’ maar dan anders en natuurlijk al veel gezonder! Echter de markt wordt overspoeld door supplementen en ook echt niet allemaal even zuiver. Al heb ik er veel baat bij gehad, ik voel dat ook dit anders voor mij mag.


De oproep van mijn ziel leidde me naar geconcentreerde voeding in capsule- vorm. Dit zijn geen supplementen, het is puur voeding!


Wij mensen gedijen het best op groente en fruit, dat is onze basis. Echter ik kwam zelf niet aan mijn dagelijkse portie groente en fruit al deed ik nog zo mijn best. Ik heb geen toereikende moestuin en ben ook geen keukenprinses.


Daarbij is veel van de groente en het fruit dat we kopen bijna nooit meer volledig uitgerijpt, c.q. volledig zongerijpt. En dat is jammer want dat mis je belangrijke voedingstoffen!


Het blijkt juist dat pas in de laatste fase van het groeiproces alle essentiële stoffen in de plant of in de vrucht komen. Veel groente en fruit wordt uit commercieel oogpunt voortijdig geoogst.


En wat van ongelooflijke waarde is voor groente en fruit is het licht van de zon dat er in opgenomen is!


Licht is voor ons als lichtwerkers, meer dan ooit, essentieel!


Niet optimale landbouwgronden, pesticiden en veel andere oorzaken hebben er voor gezorgd dat onze voeding sterk verarmd is.


In deze capsules van geconcentreerde voeding zitten 30 zongerijpte ingrediënten die tekorten in onze voeding aan gaan vullen.


Ik ben het ‘lichtvoeding’ gaan noemen.


Ik ervaar deze lichtvoeding als een prachtig geschenk van Moeder Aarde! Het verhoogt mijn focus, verstevigt mijn gronding en ik voel me liefdevol gevoed.


Wat ik ook merkte is dat de ingrediënten in mijn lichaam de plekken ging zoeken die aandacht nodig hebben en mijn lichaam de zorg gaven die nodig was! Noem het gezondheid bevorderend! Bovenal had ik vrij snel meer energie en amper nog een energie dip en ik snaaide niet meer naar koekjes!


Het voelde voor mij echt als een dieper thuis komen in mezelf!

Het brengt mijn hele fysiek en spirit echt op een nieuwe frequentie!


Ik vind dit zoiets moois en een mooie bijkomstigheid is, dat ik steeds meer van mijn oude supplementen laat staan omdat ik die niet meer nodig heb. Ik krijg nu steeds meer vitaminen en mineralen binnen op een puur natuur manier! Direct uit de schoot van Moeder Aarde.


Het klinkt misschien allemaal te mooi om waar te zijn, echter het is gewoon zo. En dat maakt dat ik het wil delen.


Ik vind deze capsules met hoog geconcentreerde lichtvoeding echt een belofte voor iedereen die zijn of haar leven op een hoger plan wil brengen.


Er is veel meer over te vertellen! En dat doe ik dan ook graag!


Voor meer informatie en/of persoonlijk advies kun je:

Een PB sturen via Facebook

Bellen: 0164 681956

Mailen: jipentwink@ziggo.nl

Het contactformulier op de website invullen.


Misschien tot ergens!


Harte-groet,

Jolanda van Dalen