VADER KOSMOS EN MOEDER AARDE


Gisteravond begon er een gigantische werveling in mijn achterhoofd. Ik werd er duizelig en bang van en ik trilde over mijn hele lichaam. Het voelde alsof ik een rondje rond de aarde tolde. En het gevoel alsof al je zenuwen op hol slaan.


Ik had zoutjes gegeten en was even bang dat het een allergische reactie was. Dat was het ten dele misschien ook wel. Echter er kwam meer bij kijken. De kosmische updates zijn ook giga op dit moment.


En ik had ook een diepe aanraking gehad tijdens een prachtig zielscontact met jou, lieve Christine. Zo mooi hoe mensen elkaar nu thuisbrengen.


De wervelingen in mijn achterhoofd waren zo krachtig dat ik kort de weg kwijt was. Het voelde als kundalini- energie die vrij kwam al begon deze in mijn geval in het kosmisch doorstromings chakra (achterhoofd).


Meestal bouwt dit geloof ik op vanuit de stuitchakra zegt men. Maar goed, wie is ‘men’. Bij mij begon de kundalini in mijn achterhoofd, haha.


De andere dag voelde ik me verdrietig. Niet in staat iets te kunnen doen en ik wilde zoveel … … .

Rustig maar weer even.


Tranen biggelde over mijn wangen.


Poes sprong op schoot.

Ik verbond me met haar want ik wist dat ze een boodschap voor me had.


Moeder Aarde riep

Poes bracht een nieuwe soort gronding.


Ik voelde hoe ik me, misschien wel voor het eerst, diep voor Moeder Aarde opende. Haar toeliet in mij. Me met haar durfde te verbinden. In mezelf zakte. Misschien voor het eerst in deze diepte.


Er stroomde duizend en een kleuren door me heen. Alle kleuren van de planten, de dieren, de kristallen, de mensen, de zeeën. De liefde was zo onzegbaar intens.


Voor het eerst kon ik ook de liefde van mijn eigen moeder voelen. Dit op een veel transparantere laag. Onze aardse moeders vertegenwoordigen immers Moeder Aarde.


Ik voelde hoe ik het magnetisch veld van de Aarde in zakte.


Het elektrische veld van vader Kosmos, kende ik al heel goed.


Nu is het elektrisch veld van de kosmos en het magnetische veld van de Aarde krachtiger verbonden in mij. Dit voelt als of ik de wet van aantrekkingskracht nu beter begrijp.


Ik kon of durfde nog niet met mijn multidimensionale veld volledig op aarde te bestaan. Nu komt daar verandering in. Ik heb veel meer vertrouwen in mezelf.


Nu weer integreren.

Ik voel de vreugde alweer.

En mijn energie bouwt alweer op.

Wonderlijk hoe snel alle ervaringen zich nu aandienen.


Ik voel me opnieuw zoveel dieper ingebed in het leven.


De liefde is overweldigend en vraagt sterke benen.

Misschien wel sterker dan om te dealen met de schaduw.


Welkom thuis heb ik tegen mezelf gezegd. Welkom thuis met je mooie bewustzijn op de volgende laag.


Jij ook mooi mens.

Kom maar thuis.

Voor de een is dat thuiskomen in de bron.

En voor de ander thuiskomen op aarde.

Of in allebei.


Laat de bron en de aarde maar samensmelten in jou.

Dan begint het feest dat LEVEN heet pas goed.


Wanneer het elektro-magnetische veld in ons verenigd is, komen we werkelijk thuis! En kan niets ons nog gevangen houden in de afgescheidenheid!


5 maart 2023

Jolanda van Dalen.