Politiek in ons sterrenstelsel.


(uit de losse pols geschreven).


Er is veel gaande op de aarde.

Ook in het sterrenstelsel waartoe de aarde behoort.


Door het innerlijk schaduwwerk wat de voorhoede van de mensheid heeft gedaan,

Kon de grote shift op aarde vorm krijgen.


Die reikt verder dan de aarde alleen.

En reikt dus ook uit naar de andere dimensies van ons sterrenstelsel.

En zelfs daar buiten.


Onlangs is Saturnus, een planeet uit ons sterrenstelsel, die bezet was door ‘kwaaie pieren’ (een bepaalde tak van Annunaki) terug gegeven aan de Aarde Alliantie.

Dit heeft mij persoonlijk zeer ontroerd.

Het was Marduk, de zoon van Enki die Saturnus ooit had opgeëist tijdens een oorlog.


Enki heeft dit als een diep verraad en verdriet ervaren.

Niemand kan de mensheid nu nog vanaf Saturnus manipuleren


Veel van de manipulatie die vanaf Saturnus begon, liep via de Maan. Dit gaat ook stoppen!


Er gaat zoveel manipulatie wegvallen nu, dat de aarde met al haar bewoners zich straks relatief snel kan herstellen.


Dus Saturnus mag in ere hersteld worden nu! Het label de “satan” planeet mag daar van af!


Ik heb Saturnus altijd als mijn grote leermeester gezien. Zijn energie bracht mij net zolang bepaalde lessen tot ik ze geïntegreerd had.

Ik was multidimensionaal heel vaak aanwezig op de ringen van Saturnus in een ship voor het beheer van Saturnus! Die ringen zijn kennelijk neutraal gebied gebleven.


Het was de mensheid zelf die Saturnus heeft gedemoniseerd. Echter de planeet zelf was altijd al neutraal. Het waren de bezetters die het kwaad vorm gaven. Niet Saturnus zelf!


Ik ga nu zelf steeds meer begrijpen wie de Annunaki werkelijk zijn. Ook hier mag dus de demonisering van af.

De Annunaki zijn in feite Sirianen van het Sirius stelsel. Een zeer hoog ge-evolueerd volk.


Er zijn allerlei takken die zich afgesplitst hebben van deze oorspronkelijke Sirianen en onder andere de naam Annunaki hebben aangenomen. Sommige kozen dus voor het licht en andere voor de schaduw.


Veel van wat over de Annunaki geschreven is, is onjuist! En mogen we met de nieuwe informatie van nu bij gaan stellen!


Enki (die draagt nu de naam van Ea) is de Siriaan die het goed voor had met de mensheid en haar op dit moment ook zeer nabij is.

Enki ondersteunt de Aarde Alliantie op dit moment zodat de mensheid haar volledige geboorterecht terug kan gaan pakken. Hoe mooi is dat!


Enlil is de halfbroer van Enki die koos om te knoeien met het DNA van het jonge lichtvolk dat de mensheid is.

En wilde de mensheid tot slaaf maken en daar houden.


Dus hier komt de demonisering vandaan en ligt de oorsprong van het feit dat men de Annunaki in zijn algemeenheid de schuld geeft van veel narigheid. Zo onterecht. De Sirianen hebben ons zoveel goeds gebracht!


Tussen de broers Enki en Enlil lag dus een diep conflict. En nog, echter ook deze dualiteit begint zich langzaam maar zeker te neutraliseren.


Er gebeurt nog veel meer op het moment in de andere dimensies.

Ook op Sirius B heeft men besloten dat het genoeg is met de invloed van kwaaie pieren en heeft men

grenzen gesteld.

Een zeer kwalijke tak van de Greys en de Ceres is een halt toegeroepen en krijgen geen toegang meer tot Sirius B. Dus ook hier begrenzing!!


Dus het geeft aan dat er flink wat in diverse dimensies gebeurt! Synchroon aan de bevrijding van de aarde dus!


De Aarde Alliantie heeft ook in samenwerking met een aantal Galactische Allianties zorg gedragen

voor de kwaaie pier Klaus Schwab en kornuiten van het WEF! In besprekingen die op Antarctica hebben plaatsgevonden (september 2021) hebben zij zich overgegeven! Er is een stokje voor hun demonische plannen gestoken! Wat een ongelooflijk mooie samenwerking tussen de diverse allianties!! Dit is recentelijk bevestigd!


Door de eeuwen heen heeft Moeder Aarde ondersteuning gehad van een aantal prachtige, zeer zuivere buitenaardse lichtvolken. Zij respecteerden de vrije wil van de mensheid waardoor deze zich in haar eigen tijd en tempo kon blijven ontwikkelen. De mensheid kende veel bedreigingen door niet zulke welwillende buitenaardse volken. Echter keer op keer was het deze Galactische Alliantie die de mensheid in bescherming nam.


We zijn in goede handen. Er is voor de aarde gezorgd! Zowel door de Aarde Alliantie zelf als door de Galactische Allianties. En de samenwerking tussen deze Allianties kan mij diep ontroeren!


De deepstate heeft verloren! We gaan er steeds meer van zien! Er kan nog een restje manipulatie en angst zaaierij komen vanuit die hoek de komende weken. Die is echter energetisch en niet meer fysiek! Ze hebben deze oorlog verloren! Dit is zo groots jongens!


Probeer zelf voorbij iedere vorm van demonisering te gaan nu. Al het duister speelde een rol. Het jonge lichtvolk dat de mensheid is, mocht ontwaken en haar diepste essentie leren zien! Zowel het licht als het duister speelde hierin een rol.


De great exposure van de ongeziene werelden staat op de drempel. Die kan gemanipuleerd worden via project ‘Blue Beam’ waarbij een invasie van kwaaie buitenaardse kan worden geprojecteerd om diepe angst te bewerkstelligen. Blijf dicht bij jezelf.


Alles is in feite neutraal. Dit vraagt natuurlijk wel om wat dieper te kijken. En dan vooral met de ogen van de liefde.

Het duistere tij is gekeerd! Dankzij iedereen die diep betrokken is bij Moeder Aarde en ervoor koos om precies nu hier te zijn op deze prachtige aarde! Het is ongekend wat zich aan het voltrekken is nu.


Het kan flink gaan deinen, echter we zijn door de wol geverfd en we zijn in staat om binnen die deining de rode draad te zien en op te pakken vanuit het diepste zelf respect! Dit is waarom we hier zijn, voor niets minder dan de exodus uit het lijden en de bekrachtiging van de ongekende schoonheid, power en talenten die de mensheid draagt!


Take care, keep warm en tegelijk cool!


In liefdevolle verbinding!


NB.: Alles mag in de Aquarius waarde komen nu!


7 december 2022

Jolanda van Dalen