DE KRACHT VAN HET BROMALINE- PAPAINE ENZYM.


Onze fysieke lichamen gaan steeds dieper helen. Ons immuunsysteem bouwt steeds krachtiger op en laat duidelijk voelen en zien wat nog niet in evenwicht is en wat geheeld mag worden.


Er kunnen sporen van oude auto-immuun ziekten onderkend, voelbaar en zichtbaar worden. Heel vaak zijn dit ziekten die ook bij onze voorouders speelden en voor ons als een soort ‘geschenk’ dienen om de onderliggende boodschap uit te kristalliseren. Dat zijn velen nu aan het doen. Zo brengen we dieper heling in de bloedlijnen.


Bij mij is dat onder andere een lichte vorm van artritis aan mijn vingerkootjes. Dit komt van de kant van mijn moeder.


Ik zag op gegeven moment een tinctuur voorbij komen en ik wist direct: ‘dit is goed voor mij’! En dat klopt. Zo mooi werkt het!


Bromaline/papaine enzym is een heel oud puur geneesmiddel voor het goed functioneren van het immuun systeem. Het bevat een “simpel”, wonderlijk enzym dat de celstofwisseling ondersteunt. Dit enzym functioneert soms nog niet volledig in het immuunsysteem van de bewuste hedendaagse mens. Dus het ondersteunt de unieke werking van de celstructuur!


De papaja boom wordt de Gouden Levensboom, of Toverboom genoemd. De vrucht van de papaja ontwikkelt zich in 9 maanden, net zoals het menselijk embryo. Echt een wonderlijke boom.


Ook de ananasplant wordt heel lang geroemd voor zijn helende kwaliteiten (zie de google).


Ik ben nu met mijn tweede flesje begonnen. En het voelt gewoon echt heel goed. De pijn in mijn vingerkootjes is weg en de paar vingers die een bietje krom werden bewegen zich langzaam maar terug naar hun oorspronkelijk vorm. Ik voel mij fitter over het geheel genomen. Het zal vast niet alleen deze tinctuur zijn, echter hij doet een ongelooflijke duit in het zakje.


De tinctuur is enorm puur en krachtig. Zo kwam ik er achter dat ik iets te enthousiast was gestart.

Mijn lymfe leek op bepaalde knooppunten in brand te staan. Dus ik ben heel snel gaan minderen. En ja omdat dit een zeer pure tinctuur is, kunnen de verschijnselen eerst wat voelbaarder gaan worden.


Dus mocht je besluiten met deze tinctuur aan de slag te gaan, heel rustig je aantal druppels opbouwen.


Deze tinctuur werkt dus puur in op het optimaliseren van de functie van de cellen in ons lichaam en is bij veel zaken inzetbaar. Onder andere bij:

- Blessures, kneuzingen, spierpijn, ontwrichting.

- (Operatie) Wonden, zweren abcessen, brandwonden

- Oedeem, spataderen

- Botbreuk, whiplash

- Alzheimer

- Ontstekingen

- Sinusitis

- Darmaandoeningen

- Virus infecties

- Angina pectoris, hartproblemen

- Tumoren en cysten

- Ondersteuning spijsvertering

- Auto immuunziekten als: diabetes mellitus, reumatoïde artritis, MS, herpes simplex/Zoster, Sjögren, ziekte van Crohn, Bechterew, psoriasis, Besnier Boeck, Hashimoto enz.

- En nog veel meer problemen!

-

De tinctuur is verkrijgbaar bij: www.vitalogica.nl tegen een betaalbare prijs van €18,25 voor een flesje van 50 ml.


Men mag geen informatie op de website zetten over dit geweldige product en daarom heb ik het kort samen gevat. Er komt een zeer uitgebreide informatie brochure mee bij bestelling.


Een prachtige tinctuur met een krachtig resultaat die even in het zonnetje gezet mag worden.


Ja, dit enzym kan een belangrijks sleutel zijn op weg naar diepere heling!

Heb je nog vragen, laat het me weten! Of bel de lieve en deskundige mensen van Vitalogica even voor meer informatie. Ik heb geen aandelen in dit prachtige bedrijf, haha. Echter ik ben hier super enthousiast over en deel het heel simpel. Delen kan helen zijn toch?