DODECAEDER.


Een tijd geleden kwam er spontaan een blauwe dodecaëder uit mijn keel. Ongeveer zo groot als een tennisbal. )Een dodecaëder is een van de geometrische basisvormen waaruit alles wat leeft is opgebouwd. Ook ons eigen bewustzijn en lichaam dus)/


Deze dodecaëder bewoog zich naar ongeveer een meter afstand voor mijn gezicht en bleef zo een tijdje in de lucht hangen. Ik begreep eerst niet wat het me te zeggen had. Toen ik me er liefdevol mee verbond begon het duidelijk te worden.


Ik begreep dat de dodecaëder me duidelijk maakte dat ik terug verbonden was met de ether. Dus in feite toegang had tot Al Wat Is! Dat ik me kon gaan herinneren wie ik was en wat ik maar zou willen weten over de hele geschiedenis van de mensheid.


Er zijn kennelijk ook dodecaëders in de aarde begraven om de 12 bewustzijnslagen van het leven vast te houden ten tijde van alle oorlogen en rampen die de aarde heeft meegemaakt. Dit om de blauwdrukken van het leven veilig te stellen. Lang geleden mocht je de naam dodecaëder niet uitspreken, dit was kennis voor ingewijden.


De dodecaëder komt nu weer beschikbaar binnen ons multidimensionaal bewustzijn. Zo kunnen we ons opnieuw verbinden met de ether en ons alles terug gaan herinneren. Zo boven zo beneden! Hoe ongekend gaaf is dat!


Al een paar dagen zat ik in een raar soort dip. Vanmorgen tijdens een wandeling voelde ik een doorbraak komen. Ik had in mijn hart het verlangen neergelegd om mijn eigenwaarde binnen het mannelijk veld dieper te belichamen. Dat ik mijn volgende stap wilde zetten.


Vanmiddag belde ik mijn vriendin. Zij had bezoek en zei dat ze later terug zou bellen. Dat was een gesprekje van een paar seconden.


Na dit korte telefonisch contact voelde ik me als het ware onderuit gaan en moest ik even stil gaan zitten. Er gebeurde van alles in mijn bewustzijn. Opnieuw verscheen er dodecaëder voor me. Letterlijk voor mijn ogen.


Achter de dodecaëder zag ik een energie wolk waaruit zich een zeer liefdevolle, blauwe gestalte manifesteerde. Zo mooi!


Ik voelde de naam Adamis/Adamic. Ik begrijp dat dit te maken heeft met het terughalen van het oorspronkelijk en volledige DNA van de oorspronkelijke menselijke blauwdruk, het Adamic DNA, de 12 strengen!


Later toen ik mijn vriendin opnieuw sprak en dit deelde, legde zij een mooi stukje bij mijn verhaal. Zij voelde dat dit gaat over de nieuwe mens! We hadden allebei kippenvel.


Hoe mooi wat hier gebeurt vandaag! Via het bewustzijn van mijn vriendin werd bij mij iets in stroming gebracht wat naar belichaming zocht. Al was dit contact maar een paar seconden geweest ... ... .


Zie je hoe mooi alles met alles verbonden is? Dat iedereen een cadeautje voor je kan hebben? Zo maar vanuit het niets?


Woooow, we zijn werkelijk ons geboorterecht terug aan het pakken nu. We gaan ons alles terug herinneren van ons oorspronkelijk DNA en onze onstaans geschiedenis! Daarbinnen in verbinding met onze zielenfamilie hier op aarde en in de andere dimensies.


We dragen allemaal een stukje van de puzzel voor elkaar. Zo brengen we elkaar letterlijk en figuurlijk THUIS!


Voor mij is het wezen dat daar achter de dodecaëder zichtbaar werd Enki.

Enki kiest te naam Ea nu te dragen. En dat betekent WATER! Waterman tijdperk! De belofte van de nieuwe tijd! Met diepe dank aan Ea!


Er wordt diep ingeslagen interdimensionaal, karma, geheeld op dit moment. De familie vete tussen Enki en Enlil ondergaat een diep transformatie proces. Zo boven zo beneden dus.


De licht tak van de "Annunaki" heeft gekozen om de aarde en haar mensheid recht te doen en nabij te zijn om het leven terug te leiden naar haar oorspronkelijke ongekend mooie, stralende blauwdruk!


Alles wordt vrijgegeven in ons nu! We mogen werkelijke ontvangen en ons goddelijk DNA terug gaan plaatsen!


Bedankt lieve Gerry! Nooit een saai moment met jou!


12-12-2022

Jolanda van Dalen