ARIES TREKT AAN MIJN STAART.


Ik weet niet hoe jullie je voelen op dit moment, echter in mij heeft het gestormd de afgelopen dagen.


Het was de RAM (sterrenbeeld) die aan mijn jasje trok en me glashelder liet voelen en zien dat er nog een paar rafels in het jasje van mijn innerlijk kind zaten. Zo niet een flink gat.


Het sterrenbeeld RAM staat voor ons diepste gevoel van soevereiniteit, het I AM. Daar waar we dit nog niet kunnen belichamen komt RAM op dit moment met een hele sliert planeten in haar kielzog ons wakker rammelen! En er komt ook nog een Zonne eclips aan om het werk af te maken.


Het teken RAM is vuur, het is actie en tegelijk is het het Lam Gods, het onbevangen innerlijk gouden kind. Alles wat niet langer ons hoger doel dient, wordt in vuur en vlam gezet door RAM! Klaar ermee lief, mooi mens. Tijd om dieper wakker te worden! Tijd voor transformatie om je heilig vuur aan te wakkeren!


Afgelopen weekend was het gewoon uitzitten voor me. Ik had nergens zin in, er kwam niks uit mijn handen en ik voelde tranen. Er kwamen ook alsmaar gedachten aan bepaalde situaties van vroeger omhoog. En ik had pijn achter mijn longen en in mijn buik. Mijn ademhaling stokte af en toe. Een algeheel gevoel van me waard-e-loos voelen. Niet echt ziek, maar gewoon een soort vibrationele griep, zoals ik het noem. Dit maakte me duidelijk dat er werk aan de winkel was. Het was tijd om me hiermee te verbinden.


We hebben allemaal onze eigen manier om met dit soort processen om te gaan. Bij mij werkt het goed wanneer ik met kristal, c.q. quantum energie werk. Ik haal dat mijn lichaam binnen en laat dat door mijn diepste botstructuur stromen. Daar zit het meeste van mijn DNA. Vanuit mijn skelet laat ik die quantum energie uitstromen naar alle organen, weefselgroepen, spieren en celstructuren. En ik vraag aan mijn multidimensionaal zelf om me te helpen te helen en inzicht te krijgen.


Intuïtief begon ik aan te voelen dat het te maken had met het thema ‘ruimte innemen en kracht durven voelen”. En ik ging met hele simpele vragen aan mezelf aan het werk. Zo van: “nou laat maar voelen hoe ik dat kan doen”. Ik mobiliseerde een stuk zelf liefde om dit aan te pakken. Het sterrenbeeld RAM laat niet met zich sollen. Hier werd actie gevraagd! Zelf liefde! Aan het werk dus als je leven je lief is!


En ik ging zitten, deed mijn ogen dicht en maakte de keuze om dieper dan ooit mijn ruimte te mogen innemen en mijn kracht te mogen voelen. Daar schrok ik van. Zo erg dat ik direct begreep waarom ik er lange tijd verre van ben gebleven. Het is zo’n enorme power. En de ruimte die ik begon te ervaren was gigantisch.


Zo kon ik in energie dus een nieuw niveau van mijn ruimte en kracht waarnemen.

Dan moet het nog integreren, belichaamd worden natuurlijk.


En dat gebeurde met een prachtige droom vannacht. Ik schreef de droom op en kreeg al een soort gevoel wat het te betekenen had. Vanmorgen heb ik hem hardop uitgesproken naar mijn zielenzusje. En dat is een enorme hulp om dat hardop te doen want dan gaat die droom tot leven komen. Vanuit de gemeenschappelijke liefdevolle energie kon de droom verlevendigd worden.


Alles in de droom wees erop dat ik afrekende met mijn empathie die nog niet in het midden is. Dan vervagen mijn grenzen. Dan zit ik te veel in de ander. In feite ga ik dan ook uit mijn zuiverheid naar de ander toe en ben ik met mezelf bezig. Mijn empathie-thermometer mag in het midden staan.


Letterlijk alles in die droom deed de bellen rinkelen dat het tijd is voor nog meer begrenzing! Heel het mooie, krachtige invoelend vermogen wat ik heb, mag verder terug naar mezelf! Mezelf volledig op de eerste plek zetten, waardoor ik mijn eigen kracht durf te voelen. En mijn eigen ruimte in kan nemen! Pas dan kan dit een optimale, zeer transformerende katalysator zijn in helingsprocessen waarin ik anderen nabij ben.


Vandaag voel ik dat ik ruimer kan ademhalen, ervaar meer kracht vanuit mijn buik en ik herken het vreugdevolle mens wat ik van nature ben gelukkig weer.


Jullie weten dat ik sinds anderhalve maand geconcentreerde lichtvoeding gebruik in de vorm van capsules. Dit zijn geen supplementen. Het zijn 30 soorten zongerijpte groente en fruit op pure en liefdevolle manier verbouwd.


Ik merk aan heel mijn energetische en fysieke stofwisseling dat de pure liefde van Moeder Aarde die in deze lichtvoeding zit mij ondersteund in het dieper thuiskomen in me zelf. Ik ervaar echt een diepere aarding en ben me bewust geworden van de liefdevolle armen van Moeder Aarde om me heen! Dit gaat echt over liefde voor onszelf op de volgende laag!


Wij ‘spiri wiri’ (hahahaha) mensen zijn meestal makkelijker verbonden met de kosmos dan met Moeder Aarde. Het is meer dan ooit belangrijk om de verbinding met Moeder Aarde terug te manifesteren. Dan komt er zoveel meer liefde, focus, vreugde, kracht je leven binnen. In feite ga je dan het volledig spectrum van het diepste levensmysterie in jezelf terug herinneren! Je kwaliteit van leven komt op een geheel nieuw plan!


Daar heeft deze lichtvoeding mij bij geholpen. De reikwijdte van mijn bewustzijn expandeert steeds verder. En waardoor? Ik voed mijn fysieke lichaam op een liefdevolle manier, echter ook mijn spirituele lichamen! Mijn zogeheten lichtlichamen! Alle tekorten worden opgevuld. En aangezien de voorhoede van de mensheid overstapt van een koolstof stofwisseling op een meer kristallijne stofwisseling, wordt voeding met een hoge lichtkracht meer dan ooit belangrijk! En precies dat doet deze lichtvoeding. Het stuurt alle lichaamsfuncties heel mooi aan om op een hogere frequentie te gaan werken!


Aries trok aan mijn staart, echter ik ben klaar voor de Zonne eclips van 19/20 april! Ik heb mijn huiswerk gedaan! Ik heb mezelf wakker geschud, dwars door een stukje weerstand heen! Pfff. Nooit een saai moment in ons leven hè?


17 april 2023

Jolanda van Dalen.